Over Ons

Het is nu alweer tien jaar dat indestructcoolers.com de missie heeft om informatie over de dynamiek van LED verlichtingsproducten en -technologie om te zetten in praktische bedrijfsinformatie voor strategische markten in het hele land. Met LED in het achterhoofd belooft indestructcoolers.com de belangrijkste partner te zijn, die jij nodig hebt om jouw bereik uit te breiden en om merkinitiatieven te realiseren om aan jouw marketing- en verkoopdoelstelling te kunnen voldoen.

indestructcoolers.com is jouw toeverlaat om inzicht te krijgen in en in de pas te blijven met de snel veranderende facetten van de wereldwijde markt voor LED verlichting. indestructcoolers.com geeft je in de vorm van nieuws uit de industrie, evenementen en tentoonstellingen betrouwbare en uitgebreide informatie om jou op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien is er ook een informatieve handelsgids om aan jouw zakelijke behoeften te kunnen voldoen.

Houd er rekening mee dat industriereuzen en besluitvormende professionals zich wenden tot indestructcoolers.com voor het laatste nieuws, casestudies, productinformatie en technologische ontwikkelingen, die van invloed zijn op de LED verlichtingsindustrie. Of je nu je merk wilt vestigen, bewustzijn wilt opbouwen, meer omzet wilt genereren of een niche-klantenkring wilt ontwikkelen, we zijn je graag van dienst en helpen je onze om jouw doelen in 2018 en daarna te bereiken.